Serveras som mezedes med varmt bröd och ouzo.

Rökta räkor med dill- och vitlöksaioli
Är du inte särskilt glad för kräftor kan rökta räkor vara ett läckert alternativ. Här serveras de med en krämig alioli gjord med vår egen
Serveras som mezedes med varmt bröd och ouzo.
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Är du inte särskilt glad för kräftor kan rökta räkor vara ett läckert alternativ. Här serveras de med en krämig alioli gjord med vår egen
En lyxig entrérätt med härligt stora, smörstekta tigerräkor, vitt vin och äkta feta från vårt eget familjeskafferi. Ett par droppar sambal ger räkorna lite extra
Skagenröra med smak av pepparrot som vi serverar på en toast som vi stek i olivolja. Detta blir jättegott och passar otroligt bra till skagenröran.
Gör en gremolata av olivolja, persilja, citron och vitlök och ringla över en nygrillad fisk. Här har vi lagt havsruda, eller sea bream, på grillen.
En välbalanserad och hälsosam kost kräver att vi börjar äta mer fisk. Laddat med omega 3 och nyttiga fetter är fisk något av en basingrediens
Bläckfisk är en härligt mjuk upplevelse bara den får koka tillräckligt länge. En marinad av god olivolja och vinäger ger bläckfisken både mer smak och
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA