Filodegsrulle med vaniljkräm
Filodegsrulle med vaniljkräm recept

Filodegsrulle med vaniljkräm

Filodeg är en lövtunn deg som används mycket inom grekisk bakning och matlagning. Här har vi valt att bjuda på ljuvliga vaniljrullar som bara smälter i munnen. Busenkla att förbereda. Klara på några minuter!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

15-20 Portioner
  • PENSLING

    SOCKERLAG

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Kataifirullar recept

    Kataifirullar

    Läckert spröda små bitar fyllda med pistachnötter, valnötter och kanel. Gillar du inte pistachnötter går det bra att byta ut mot mandel. En klassisk kondisbit

    LÄS MER >
    Baklava Recept

    Baklava

    Baklava är en härligt frasig och söt mandel- och nötkaka gjord på filodeg. Varje grekisk familj har sitt eget recept. Här bjuder vi på vårt!

    LÄS MER >

    Friterade kakor

    Lalagia är grekiska kakor som bakas i trakterna kring Kalamata, framförallt till jul. De friterade kakorna kan serveras med fetaost och honung eller pudrade med

    LÄS MER >