Flatbread med Grilloumi och blomkål recept

Flatbread med Grilloumi och Blomkål

Våra stenugnsbakade pizzabottnar funkar jättebra som flatbread, här med blomkålspuré och Grilloumi. Kryddblandningen za’atar har sina rötter i Mellanöstern och ger en smak av sesam, sumak och oregano åt blomkålen. Plocka fram mixern och ladda för en härlig lunch, brunch eller middag.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi Svensk 200g Grillost

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Pizzabottnar Mini Förpackning

    Stenugnsbakad Pizzabotten Vete Mini

    Läs Mer
    Tahini Fontana 300 g

    Tahini

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >
    Grilloumi med Honung Recept

    Grilloumi med honung

    En härlig smakkombination mellan den söta honungen och salta Grilloumin. Servera den gärna som en förrätt tillsammans med ett gott bröd.

    LÄS MER >