Flatbread med Grilloumi och Blomkål
Flatbread med Grilloumi och blomkål recept

Flatbread med Grilloumi och Blomkål

Våra stenugnsbakade pizzabottnar funkar jättebra som flatbread, här med blomkålspuré och Grilloumi. Kryddblandningen za’atar har sina rötter i Mellanöstern och ger en smak av sesam, sumak och oregano åt blomkålen. Plocka fram mixern och ladda för en härlig lunch, brunch eller middag.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten 4 x 70 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten Vete 30cm

    Läs Mer
    Fontana Tahini 300 g

    Tahini

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi borde man alltid ha till hands. Nyfriterade, eller direkt från ugnen. Det är en del

    LÄS MER >
    Grillad Grilloumipitta Recept

    Grillad Grilloumipita

    Livet behöver inte vara så komplicerat. Är du hungrig? Ta fram ost, tomat, bröd och en klick smakrik röra utan tillsatser. Antingen gör du röran

    LÄS MER >