fbpx
Grilloumi med honung
Grilloumi med Honung Recept

Grilloumi med honung

En härlig smakkombination mellan den söta honungen och salta Grilloumin. Servera den gärna som en förrätt tillsammans med ett gott bröd.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost

    Grilloumi® Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >
    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Sugen på vegetariska bao buns? Med hoisinsvamp och baobröd blir vår Grilloumi asiatisk. Bröden hittar du i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där finns också koreansk

    LÄS MER >
    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt

    LÄS MER >