svinnsmart recept på risrester med fyllda tomater med ris i gjord med goda kryddor i ugn serverade i en vit ugnsform på en köksbänk

Fyllda tomater med risrester

Fyllda tomater med ris är en oväntad hit. För ofta kan det bli ris över från matlåda eller middag. Spara det och laga fyllda grönsaker! Du kan fylla allt från paprikor till zucchini helt enligt din smak. Men bland det godaste som finns är riktigt stora tomater med fyllning som bakas i ugnen i uppemot en timme medan du gör något annat. Servera med lite gott bröd och olivolja till.

Tillagningstid: 1 tim        Förberedelser: 5 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja KRAV Ekologisk Extra Virgin 500 ml

    Olivolja KRAV Ekologisk Extra Virgin 500 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hemmagjord pesto på övermogen avokado med olivolja och kryddor serverad i en liten vit skål

    Övermogen avokadopesto

    Hemmagjord avokadopesto att testa idag! Övermogna avokados blir ofta bortglömda, men går jättebra att göra en hemmagjord avokadopesto på, som inte bara är supergott utan

    LÄS MER >

    Pitachips med Sumac

    Hur ofta får man inte pitabröd över? Alltid! Men dem är lätta att glömma bort. Släng inte, utan när dem blivit hårda är det enkelt

    LÄS MER >