Pitachips med Sumac

Hur ofta får man inte pitabröd över? Alltid! Men dem är lätta att glömma bort. Släng inte, utan när dem blivit hårda är det enkelt att göra chips på dem. Krydda med syrlig sumak och njut med ostar och dipp till. Svinnsmart, gott och något roligt att testa.

Tillagningstid: 10 min         Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Clasíco Extra Virgin

    Olivolja Clasíco Extra Virgin 500 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hemmagjord pesto på övermogen avokado med olivolja och kryddor serverad i en liten vit skål

    Övermogen avokadopesto

    Hemmagjord avokadopesto att testa idag! Övermogna avokados blir ofta bortglömda, men går jättebra att göra en hemmagjord avokadopesto på, som inte bara är supergott utan

    LÄS MER >