Hemmagjord pesto på övermogen avokado med olivolja och kryddor serverad i en liten vit skål

Övermogen avokadopesto

Hemmagjord avokadopesto att testa idag! Övermogna avokados blir ofta bortglömda, men går jättebra att göra en hemmagjord avokadopesto på, som inte bara är supergott utan också snabbt och svinnsmart.

“Det bästa med det här receptet är att du kan använda peston till olika rätter. Antingen som en sås i en pasta eller som ett bredbart tilltugg – det kommer alltid att imponera.”

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja KRAV Ekologisk Extra Virgin 500 ml

    Olivolja KRAV Ekologisk Extra Virgin 500 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Pitachips med Sumac

    Hur ofta får man inte pitabröd över? Alltid! Men dem är lätta att glömma bort. Släng inte, utan när dem blivit hårda är det enkelt

    LÄS MER >