Kronärtskockssoppa på hel kronärtkocka soppa recept med ringlad olivolja över och krämig grädde stående i en vit skål på en köksbänk

Kronärtskockssoppa på hel kronärtskocka

Soppa på hel kronärtskocka är ett svinnsmart recepttips. För vi använder ofta de inre mjuka bladen och hjärtat på en kronärtskocka, men det är sällan vi använder yttre bladen och stjälkarna. Med det här enkla receptet tar du vara på hela kronärtskockan – och lite andra grönsaksrester.  God, krämig och blir lätt en god lunch eller en enkel förrätt att servera till en middag.

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Frixos Finest Lakoni Extra Virgin Olivolja

    Frixos Finest LAKONIA Extra Virgin Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hemmagjord pesto på övermogen avokado med olivolja och kryddor serverad i en liten vit skål

    Övermogen avokadopesto

    Hemmagjord avokadopesto att testa idag! Övermogna avokados blir ofta bortglömda, men går jättebra att göra en hemmagjord avokadopesto på, som inte bara är supergott utan

    LÄS MER >

    Pitachips med Sumac

    Hur ofta får man inte pitabröd över? Alltid! Men dem är lätta att glömma bort. Släng inte, utan när dem blivit hårda är det enkelt

    LÄS MER >