hemmagjord glass på kaffesump och äggula som ger en god kaffeglass som är krämig och smakrik

Hemmagjord kaffeglass på äggula

Hemmagjord glass är otroligt gott. Men ännu godare när den är svinnsmart och gjord på rester. För kanske har du några ägg över i kylen? Har du också lite kaffesump från i morse kan det vara dags att göra en riktigt god glass. Kaffeglassen blir krämig, mild och alldeles underbar. Tänk bara på att glassen behöver övernatta i kylen och ska frysas i 4 timmar. Men det är den värd.

Tid i kyl/frys: 12 tim (kyl) + 4 tim (frys)

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hemmagjord pesto på övermogen avokado med olivolja och kryddor serverad i en liten vit skål

    Övermogen avokadopesto

    Hemmagjord avokadopesto att testa idag! Övermogna avokados blir ofta bortglömda, men går jättebra att göra en hemmagjord avokadopesto på, som inte bara är supergott utan

    LÄS MER >

    Pitachips med Sumac

    Hur ofta får man inte pitabröd över? Alltid! Men dem är lätta att glömma bort. Släng inte, utan när dem blivit hårda är det enkelt

    LÄS MER >