Shakshouka med Grilloumi
Shakshouka med Grilloumi Recept

Shakshouka med Grilloumi

Grilloumi passar i alla sammanhang där det behövs något lite segt, milt och lagom salt. Ett sådant är den här tomatragun med pocherade ägg i, populär både i Nordafrika och Mellanöstern. När man låter tärnad Grilloumi koka med i ragun blir den ännu godare än originalet.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Tomatsås:

    Till stekning:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Tomatjuice 1 l

    Tomatjuice

    Läs Mer
    Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

    Soltorkade Tomater Original

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer
    Fontana Hummus Original 200 g

    Hummus Originalet

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumi Bao Buns

    Med hoisinsvamp och baobröd blir Grilloumin asiatisk. Om du inte vill baka själv, hittar du bröden i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där kan du också

    LÄS MER >
    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >
    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi borde man alltid ha till hands. Nyfriterade, eller direkt från ugnen. Det är en del

    LÄS MER >