Shakshouka med Grilloumi
Shakshouka med Grilloumi Recept

Shakshouka med Grilloumi

Grilloumi passar i alla sammanhang där det behövs något lite segt, milt och lagom salt. Ett sådant är den här tomatragun med pocherade ägg i, populär både i Nordafrika och Mellanöstern. När man låter tärnad Grilloumi koka med i ragun blir den ännu godare än originalet.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Tomatsås:

    Till stekning:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi Svensk 200g Grillost

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Tomatjuice 1 l

    Tomatjuice

    Läs Mer
    Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

    Soltorkade Tomater Original

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer
    Fontana Hummus Original 200 g

    Hummus Originalet

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Sugen på vegetariska bao buns? Med hoisinsvamp och baobröd blir vår Grilloumi asiatisk. Bröden hittar du i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där finns också koreansk

    LÄS MER >
    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt

    LÄS MER >