Shakshouka med Grilloumi
Shakshouka med Grilloumi Recept

Shakshouka med Grilloumi

Grilloumi passar i alla sammanhang där det behövs något lite segt, milt och lagom salt. Ett sådant är den här tomatragun med pocherade ägg i, populär både i Nordafrika och Mellanöstern. När man låter tärnad Grilloumi koka med i ragun blir den ännu godare än originalet.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Tomatsås:

    Till stekning:

    Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Tomatjuice 1 l

    Tomatjuice

    Läs Mer
    Fontana Soltorkade Tomater Original 180 g

    Soltorkade Tomater Original

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer
    Fontana Hummus Original 200 g

    Hummus Originalet

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >
    Grillad Grilloumipitta Recept

    Grillad Grilloumipita

    Livet behöver inte vara så komplicerat. Är du hungrig? Ta fram ost, tomat, bröd och en klick smakrik röra utan tillsatser. Antingen gör du röran

    LÄS MER >