Stekt Grilloumi med citron och persilja
Stekt Grilloumi med citron och persilja recept

Stekt Grilloumi med citron och persilja

Med riktigt bra råvaror behöver man inte krångla till det. En lättpanerad grilloumi, stekt i olivolja, kan serveras som både förrätt och tilltugg med endast lite citron och färsk persilja som sällskap. Enkelt och ljuvligt gott!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost

    Grilloumi® Grekisk Stek-och Grillost

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Sugen på vegetariska bao buns? Med hoisinsvamp och baobröd blir vår Grilloumi asiatisk. Bröden hittar du i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där finns också koreansk

    LÄS MER >