Stekt Grilloumi med citron och persilja
Stekt Grilloumi med citron och persilja recept

Stekt Grilloumi med citron och persilja

Härlig, varm stekt ost som serveras med pressad citron och färsk persilja.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost

    Grilloumi® Grekisk Stek-och Grillost

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grillad Grilloumipitta Recept

    Grillad Grilloumipita

    Livet behöver inte vara så komplicerat. Är du hungrig? Ta fram ost, tomat, bröd och en klick smakrik röra utan tillsatser. Antingen gör du röran

    LÄS MER >

    Grilloumi Bao Buns

    Med hoisinsvamp och baobröd blir Grilloumin asiatisk. Om du inte vill baka själv, hittar du bröden i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där kan du också

    LÄS MER >
    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >