Stekt Grilloumi med citron och persilja
Stekt Grilloumi med citron och persilja recept

Stekt Grilloumi med citron och persilja

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Grekisk Grilloumi Ost 180 g

    Grilloumi® Grekisk Stek-och Grillost 180 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Med riktigt bra råvaror behöver man inte krångla till det. En lättpanerad grilloumi, stekt i olivolja, kan serveras som både förrätt och tilltugg med endast lite citron och färsk persilja som sällskap. Enkelt och ljuvligt gott!

    Laga något gott

    Äggmacka med citronhummus

    Äggmacka med citronhummus

    Hummus smaksatt med citron och koriander och serverad på Lingongrova ger äggmackan nya dimensioner. Krydda med rädisor och krasse. Mättande och gott till mellanmål eller

    LÄS MER >
    Grönsakspaj med feta recept

    Grönsakspaj med feta

    Fetaosten ger denna grönsakspaj en fin och krämig konsistens samtidigt som degen får behålla sin krispighet. Här har vi varvat grönkål med spenat, rostad pumpa

    LÄS MER >