Search
Fontana Saganaki olivbollar Recept Bild

Saganaki olivbollar

Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket smak och karaktär. Välj dina oliver efter smak. Osäker på vilka som är godast? Testa vår olivmix. Då får du smaka på både kalamon- och halkidikioliver!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivmix Kalamon & Halkidiki Urkärnade

    Olivmix Kalamata & Halkidiki Urkärnade

    Läs Mer
    Fontana Saganaki Ost

    Saganaki PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Mini-ravasaki med halloumi

    Ljuvligt frasiga, söta och salta – dessa små naggande goda mini-ravasakis är en grekisk delikatess. Allt du behöver är grekisk filodeg och halloumi, sedan rullar

    LÄS MER >
    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >
    Tzatziki recept på grekisk yoghurtsås med gurka

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Den världsberömda röran är numera en självklar del av det svenska köket. Njut den till

    LÄS MER >
    Honung Och Senapsdipp Recept

    Honung och senapsdipp

    En supergod yogurtdipp med honung och senap som du rör ihop på bara någon minut! Doppa halloumi-fries, potatischips, grönsaker eller kroketter. Det perfekta tillbehöret till

    LÄS MER >