Search
Fontana Saganaki olivbollar Recept Bild

Saganaki olivbollar

Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket smak och karaktär. Välj dina oliver efter smak. Osäker på vilka som är godast? Testa vår olivmix. Då får du smaka på både kalamon- och halkidikioliver!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • InnehÃ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Olivmix Kalamon & Halkidiki Urkärnade

    Olivmix Kalamata & Halkidiki utan kärna

    Läs Mer
    Fontana Saganaki Ost

    Saganaki PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Saganakistänger Recept

    Saganakistänger

    Friterad ost är en självklar hit bland både vuxna och barn. Här delar vi med oss av ett busenkelt recept på klassiska plockisar gjorda med

    LÄS MER >