Spenatknyten med feta och grilloumi recept

Spenatknyten med feta och Grilloumi

Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det bli några över kan de frysas och gräddas senare.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

25–30 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi Svensk 200g Grillost

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 litre

    One Olivolja

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Bao buns med grilloumi är en solklar favorit. Här möter asiatiska smaker som hoisinsvamp och baobröd den grekiska klassikern och skapar en ny vegetarisk smaksensation.

    LÄS MER >
    Grilloumi med Honung Recept

    Grilloumi med honung

    En härlig smakkombination mellan den söta honungen och salta Grilloumin. Servera den gärna som en förrätt tillsammans med ett gott bröd.

    LÄS MER >