
Gräslöksdipp på grekisk yoghurt
Världens godaste gräslöksdipp med grekisk yoghurt istället för gräddfil! Denna kryddiga röra passar utmärkt till favoritchipsen, sillen eller den lagrade laxen.
Himmelska röror! Röror är pricken över i:et, grädden på moset, guldkanten på tallriken. Röror gör helt enkelt den goda maten ännu godare. Vispad fetaoströra, tzatziki, hummus och fava är fantastiska röror och vi delar mer än gärna med oss av våra recept. Vi vågar påstå att vi är något av experter på röror, men så är vi ju också greker – de solmogna rörornas förlovade land. Men var är recepten, undrar du? De är här! Och vi lovar det kommer bli rörande gott.
Himmelska röror! Röror är pricken över i:et, grädden på moset, guldkanten på tallriken. Röror gör helt enkelt den goda maten ännu godare. Vispad fetaoströra, tzatziki, hummus och fava är fantastiska röror och vi delar mer än gärna med oss av våra recept. Vi vågar påstå att vi är något av experter på röror, men så är vi ju också greker – de solmogna rörornas förlovade land. Men var är recepten, undrar du? De är här! Och vi lovar det kommer bli rörande gott.
Världens godaste gräslöksdipp med grekisk yoghurt istället för gräddfil! Denna kryddiga röra passar utmärkt till favoritchipsen, sillen eller den lagrade laxen.
Olivolja lyfter alla smaker. Om du kryddar den med örter, chili eller olika kryddblandningar lyfter den både kryddan och det du ringlar den över. Prova
Fetaostkräm som är fantastiskt god och passar att serveras till de flesta rätter. Lika god till lax, kyckling eller fetaostbiffar. Välj vilka färska örter du
Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.
De här grönsaksspetten kan du grilla men det går lika bra att tillaga i ugnen om du inte har tillfälle att grilla dem. Och glöm
Härliga sommarsmaker som är väldigt läskande en varm sommardag.
Hur ofta får man inte pitabröd över? Alltid! Men dem är lätta att glömma bort. Släng inte, utan när dem blivit hårda är det enkelt
Vissa dagar vill man äta upp hela salladen själv, med halloumi, tahini, ungsrostad sötpotatis och allt. Andra dagar kan man dela. Om du inte vill
Med en grekisk, lite het oströra blir det en helt annan sallad. Eller röra.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA