
Frusna yoghurtkuber
Frusna yoghurtkuber med granatäppelkärnor är så gott och läskande. De är så enkla att göra och innehåller endast tre ingredienser.
Efterrätter för vardag, fest och högtid. Perfekt för svalkande sommar eller med goda, smakrika kryddor under vintern. Upptäck nya smaker att testa som fetaostglasyr, grekisk yoghurt som vaniljsås, spännande chokladmousse, dadelbollar, grilloumibollar och hembakade saftiga kakor bakade med mild olivolja. En stark rekommendation för att göra din efterrätt saftig!
Efterrätter för vardag, fest och högtid. Perfekt för svalkande sommar eller med goda, smakrika kryddor under vintern. Upptäck nya smaker att testa som fetaostglasyr, grekisk yoghurt som vaniljsås, spännande chokladmousse, dadelbollar, grilloumibollar och hembakade saftiga kakor bakade med mild olivolja. En stark rekommendation för att göra din efterrätt saftig!
Frusna yoghurtkuber med granatäppelkärnor är så gott och läskande. De är så enkla att göra och innehåller endast tre ingredienser.
En härligt syrlig och krämig glass som du kan göra med eller utan glassmaskin.
Yohghurtflarn som passar som mellanmål eller dessert. Eller varför inte lyxa till det och äta dem till frukost.
Superenkla Grilloumivåfflor som du slänger ihop i ett nafs. Så otroligt gott och passar utmärkt som en förrätt.
Läckert spröda små bitar fyllda med pistachnötter, valnötter och kanel. Gillar du inte pistachnötter går det bra att byta ut mot mandel. En klassisk kondisbit
En busenkel och löjligt god efterrätt med grillad rabarber! Vi kallar detta för en semesterinspirerad version av den klassiska rabarberkompotten. Servera med en skopa hemlagad
Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller
Barnens storfavorit i sommar! Fixa egen yogurtglass till frukost eller fika. Fina blir de också – med rosa eller blålila strimmor från färska sommarbär. Vår
Så goda och läskande isglassar med en härlig smak av passionsfrukt.
En fantastiskt god glass gjord på grekisk yoghurt och citron! Servera till sommarens rabarberpajer eller på frasiga våfflor. Busenkel att förbereda, helt utan glassmaskin.