Stenugnsbakad pizza med hemmagjord pesto, fetaost, kronärtskocka och ruccola
Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med
Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med
En supergod och härlig stenugnsbakad pizza toppad med grönkål, fetaost och överbliven julost. Ett utmärkt sätt att ta tillvara på julens rester och skapa något
Skapa den lyxigaste pizzan på goda julrester som blivit över! Oavsett vilken topping du har hemma går det bra att göra en drömpizza. Som här,
Med hjälp av vår färdigbakade pizzabotten går det snabbt att svänga ihop dessa otroligt goda och snabba pizzasnittar! En perfekt pizza med massor med ost
En vegetarisk storfavorit! Snabbt fixat flatbread med smakrik kronärtskockscrème, grillad zucchini och oliver. Ringla en örtig olivolja över så har du ett perfekt tilltugg till
Gör en gremolata av olivolja, persilja, citron och vitlök och ringla över en nygrillad fisk. Här har vi lagt havsruda, eller sea bream, på grillen.
Med honung, chili och za’atar blir dippen av feta och ricotta ett härligt hett och syrligt tillbehör. Njut den som den är med ett gott
Granatäpple och fetaost är en härlig kombination. Här tar de plats i en mild spenatsallad med dressing på balsamvinäger. Perfekt som tillbehör eller som början
Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA