
Grillad fisk med gremolata
Gör en gremolata av olivolja, persilja, citron och vitlök och ringla över en nygrillad fisk. Här har vi lagt havsruda, eller sea bream, på grillen.
Gör en gremolata av olivolja, persilja, citron och vitlök och ringla över en nygrillad fisk. Här har vi lagt havsruda, eller sea bream, på grillen.
Med honung, chili och za’atar blir dippen av feta och ricotta ett härligt hett och syrligt tillbehör. Njut den som den är med ett gott
Granatäpple och fetaost är en härlig kombination. Här tar de plats i en mild spenatsallad med dressing på balsamvinäger. Perfekt som tillbehör eller som början
Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår
Inget går upp mot en grekisk sallad en varm sommardag. Men vi äter den gärna resten av året också. Tänk bara på att använda riktigt
Grekisk sallad med fetaost och oliver kan vara ett smakrikt tillbehör eller en egen liten rätt med bröd. Välj gärna en olivolja med karaktär.
Tomater som får rosta i ugnen med vitlök och serveras med burrata blir en härlig för- eller mellanrätt att dela. Glöm inte brödet till såsen!
Vissa rätter får man inte nog av, som lammfärsbullar. Vi gillar att ha ordentligt med vitlök i, anpassa efter smak. Strössla persilja och citronzest över
Olivolja och vitlök gör mangolden helt oemotståndlig. Perfekt tillbehör till exempelvis fisk och kyckling. Glöm inte citronen på slutet!
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA