Klassisk grekisk sallad
Inget går upp mot en grekisk sallad en varm sommardag. Men vi äter den gärna resten av året också. Tänk bara på att använda riktigt
Inget går upp mot en grekisk sallad en varm sommardag. Men vi äter den gärna resten av året också. Tänk bara på att använda riktigt
Grekisk sallad med fetaost och oliver kan vara ett smakrikt tillbehör eller en egen liten rätt med bröd. Välj gärna en olivolja med karaktär.
Tomater som får rosta i ugnen med vitlök och serveras med burrata blir en härlig för- eller mellanrätt att dela. Glöm inte brödet till såsen!
Vissa rätter får man inte nog av, som lammfärsbullar. Vi gillar att ha ordentligt med vitlök i, anpassa efter smak. Strössla persilja och citronzest över
Olivolja och vitlök gör mangolden helt oemotståndlig. Perfekt tillbehör till exempelvis fisk och kyckling. Glöm inte citronen på slutet!
Zucchini med grillränder som fått mjuka upp sig på grillen blir ett perfekt tillbehör. Har du en god olivolja hemma är det enkelt att laga
En riktig klassiker i nytappning. Vad sägs om ugnsbakad hasselbacks-halloumi med solmogna tomater och underbara smaker av hetta och syra med vitlök, chili, citron och
Låt ugnen göra jobbet! Pensla kycklingen med olivolja, limeblad och chili. Fyll på med potatis och bjud på middag direkt från plåten.
Ladenia — beskrivs bäst som foccaccia möter pizza, eller pannbröd! Servera Ladenia till brunch, lunch eller när många samlas kring matbordet.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA