Stenugnsbakad pizza med hemmagjord pesto, fetaost, kronärtskocka och ruccola
Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med
Först kom pizza med tomatsås. Alla älskade den! Sedan dök pizza bianco upp. Va? Pizza med sås på crème fraiche? Japp, och vilken succé det blev. Ska vi vara ärliga så gillar vi pizzor oavsett färg på såsen. Vår löjromspizza är en pizza bianco av det lyxigare slaget. Perfekt till fest eller till en onsdag som du vill ska smaka som lördag. Hemligheten med pizza är ett riktigt bra bröd och smarrig topping. Kanske Kalamataoliver, soltorkade tomater och en rejäl näve ost, både feta och halloumi för den som har svårt att välja. Är det pizza så är det pizza!
Först kom pizza med tomatsås. Alla älskade den! Sedan dök pizza bianco upp. Va? Pizza med sås på crème fraiche? Japp, och vilken succé det blev. Ska vi vara ärliga så gillar vi pizzor oavsett färg på såsen. Vår löjromspizza är en pizza bianco av det lyxigare slaget. Perfekt till fest eller till en onsdag som du vill ska smaka som lördag. Hemligheten med pizza är ett riktigt bra bröd och smarrig topping. Kanske Kalamataoliver, soltorkade tomater och en rejäl näve ost, både feta och halloumi för den som har svårt att välja. Är det pizza så är det pizza!
Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med
Efter julbordet är det alltid något kvar. Men med överbliven brysselkål, granatäpple, fikon, fetaost och grekisk yoghurt samt lite mynta kan du göra en riktigt
En god vegetarisk pizza med rivna morötter, citron och fetaost! Den klassiska tomatsåsen har bytts ut mot creme fraiche som ger pizzan en lite annorlunda
Vissa pizzor är bättre än andra. Med rätt botten och en örtig tomatsås är det bara att lägga till dina favorittillbehör. Ringla en frisk och
Med stenugnsbakade bottnar och tärnad Grilloumi blir pizzan färdig på nolltid – och jättegod! Om du vill göra en egen tomatsås hittar du receptet här.
En ljuvligt god fredagspizza med vitlökskryddad lammfärs och halloumi! Här har vi använt Fontanas färdiggräddade pizzabottnar för att spara tid i köket. Finns både som
Denna enkla kallrörda pizzasås får en härligt mustig smak av de soltorkade tomaterna. En perfekt sås till våra pizzabottnar när man vill laga någonting snabbt
Pizza är den bästa räddaren av rester, speciellt efter julens alla festligheter! Med små enkla medel och några väl valda ingredienser tillsammans med en färdiggräddad
Skapa den lyxigaste pizzan på goda julrester som blivit över! Oavsett vilken topping du har hemma går det bra att göra en drömpizza. Som här,
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA