
Pizza med Ruccola och Grilloumi
Här kommer ett recept på fullkornspizza med vitlökskryddad lammfärs och Grilloumi som är Fontanas egen grill- och stekost. Har du inte tid att baka egen
Först kom pizza med tomatsås. Alla älskade den! Sedan dök pizza bianco upp. Va? Pizza med sås på crème fraiche? Japp, och vilken succé det blev. Ska vi vara ärliga så gillar vi pizzor oavsett färg på såsen. Vår löjromspizza är en pizza bianco av det lyxigare slaget. Perfekt till fest eller till en onsdag som du vill ska smaka som lördag. Hemligheten med pizza är ett riktigt bra bröd och smarrig topping. Kanske Kalamataoliver, soltorkade tomater och en rejäl näve ost, både feta och halloumi för den som har svårt att välja. Är det pizza så är det pizza!
Först kom pizza med tomatsås. Alla älskade den! Sedan dök pizza bianco upp. Va? Pizza med sås på crème fraiche? Japp, och vilken succé det blev. Ska vi vara ärliga så gillar vi pizzor oavsett färg på såsen. Vår löjromspizza är en pizza bianco av det lyxigare slaget. Perfekt till fest eller till en onsdag som du vill ska smaka som lördag. Hemligheten med pizza är ett riktigt bra bröd och smarrig topping. Kanske Kalamataoliver, soltorkade tomater och en rejäl näve ost, både feta och halloumi för den som har svårt att välja. Är det pizza så är det pizza!
Här kommer ett recept på fullkornspizza med vitlökskryddad lammfärs och Grilloumi som är Fontanas egen grill- och stekost. Har du inte tid att baka egen
En frukostpizza på fullkornsbotten som också passar till brunsch eller lunch! Bacon, ägg och skogschampinjoner med timjanrostade tomater och fräscha spenatblad får lite extra attityd
Baka vår egen Fontana pizza och bjud nära och kära på en annorlunda smakupplevelse! Med inlagda kronärtskockor från vårt familjeskafferi, kokta rödbetor och fetaost skapar
En lyxig och väldigt god förrätt som passar till bubbel eller annan god dryck. Klassiska svenska smaker möter medelhavets pizza i festlig form.
Pizza med julskinka är ett utmärkt sätt att ta vara på resterna från julbordet. Här har vi toppat pizzan med pizzaoliver och saganakiost från Fontanas
Pizza med smak av hav och semester! Här har vi kombinerat svenska och grekiska smaker genom att byta ut tomatsåsen mot yoghurt och mozzarellan mot
Pizza med julskinka och svartkål är ett utmärkt sätt att ta vara på resterna från julbordet. Här har vi toppat pizzan med saganakiost från Fontanas
Pizza som efterrätt kan låta mäktigt men är egentligen inte så olikt en paj av enklare slag. Här har vi valt att fylla stenugnsbakade pizzabottnar
Ett fräscht och roligt sätt att äta pizza. Det blir en härlig mix med grekiska smaker.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA