
Fontanas kräftpaj
Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara
Stek några skivor Saganaki i olivolja, droppa lite citronsaft över och du har en fantastiskt god liten ost-rätt som fungerar perfekt som förrätt eller på meze-bordet. Saganakiost är en hårdost som kommer från ön Lesvos i Grekland och har oanade möjligheter. Fyll dina svenska köttbullar med saganaki, lägg saganakiost på pizzan och ugnsbaka saganaki med en stor, härlig oliv i hjärtat – för att nämna något. Du måste faktiskt smaka!
Stek några skivor Saganaki i olivolja, droppa lite citronsaft över och du har en fantastiskt god liten ost-rätt som fungerar perfekt som förrätt eller på meze-bordet. Saganakiost är en hårdost som kommer från ön Lesvos i Grekland och har oanade möjligheter. Fyll dina svenska köttbullar med saganaki, lägg saganakiost på pizzan och ugnsbaka saganaki med en stor, härlig oliv i hjärtat – för att nämna något. Du måste faktiskt smaka!
Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara
Stora, ugnsgratinerade portobellosvampar fyllda med grekisk ost, citron och persilja. Ett självklart inslag på det vegetariska meze-bordet men passar också väldigt bra till grillade rätter
Fyllda auberginer är väldigt populärt i Grekland. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept med saganakiost, vitlök och färska örter. Servera som förrätt eller vegetarisk
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA