Sirapsfräst brysselkål med saganaki
sirapsfräst brysselkål recept

Sirapsfräst brysselkål med saganaki

Brysselkål har en lite strävare smak som här mildras av sirapen och generösa flagor av gräddig saganakiost. Ett enkelt recept som gärna får serveras på buffébordet i sommar eller som tillbehör till dina grillrätter.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Jul-Halloumi Vegetarisk "Julskinka" Recept

    Griljerad Juloumi

    När vi först skulle sa att vi skulle göra en ”julskinka”-grilloumi trodde först alla att vi var galna. Men så testade vi och det blev

    LÄS MER >
    Julmoussaka Recept

    Julmoussaka

    Ett kul inslag på det svenska julbordet. Här har vi tagit inspiration från en svensk julklassiker och varvat stavar av potatis och aubergine med lammfärs,

    LÄS MER >