Sirapsfräst brysselkål med saganaki
sirapsfräst brysselkål recept

Sirapsfräst brysselkål med saganaki

Brysselkål har en lite strävare smak som här mildras av sirapen och generösa flagor av gräddig saganakiost. Ett enkelt recept som gärna får serveras på buffébordet i sommar eller som tillbehör till dina grillrätter.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Jul-Halloumi Vegetarisk "Julskinka" Recept

    Griljerad Juloumi

    När vi först skulle sa att vi skulle göra en ”julskinka”-grilloumi trodde först alla att vi var galna. Men så testade vi och det blev

    LÄS MER >