Grilloumi med grillad paprika
Grilloumi är vår egen stekost som passar utmärkt i hamburgare, sallader och vegetariska grillspett. Här har vi valt att varva grilloumin med grillad paprika från
Grilloumi är vår egen stekost som passar utmärkt i hamburgare, sallader och vegetariska grillspett. Här har vi valt att varva grilloumin med grillad paprika från
Filodeg är en lövtunn deg som används mycket inom grekisk bakning och matlagning. Här har vi valt att bjuda på ljuvliga vaniljrullar som bara smälter
Kourabiedes är klassiska småkakor från Grekland med mycket smör och en stänk cognac eller Metaxa. Vill du baka till barnen kan du förstås undvika spriten
Söta och stora snöbollar gjorda på smör, mandel och och en skvätt konjak! Servera till fikat eller söndagsbrunschen. Kakornasin utseende gör att de passar helt
Ett tilltugg som passar till något gott att dricka eller på buffébordet.
Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår
Halkidikioliver är goda i sig själva, men prova att marinera oliverna i citron och olivolja så får du ett helt nytt tillbehör. Fräscht, friskt och
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA