Halloumi Langos
Att göra langos på halloumi blir så gott och går fort att tillaga. Ät dem som en hel måltid eller gör dem lite mindre och
Fest så ofta som möjligt är vår melodi. Vi älskar att laga festrätter till nära och kära. När vi bjuder in till fest blir det gärna spröda, varma filodegsknyten med fetaost och Grilloumi. Eller härliga halloumi-spett som även får den inbitna köttätaren att sucka av njutning. En festrätt vi bara måste dela med oss av är halloumi-langos toppat med räkor, citron och persilja. Galet gott, men är det fest så är det fest. Goda recept på festrätter hittar du nedan.
Fest så ofta som möjligt är vår melodi. Vi älskar att laga festrätter till nära och kära. När vi bjuder in till fest blir det gärna spröda, varma filodegsknyten med fetaost och Grilloumi. Eller härliga halloumi-spett som även får den inbitna köttätaren att sucka av njutning. En festrätt vi bara måste dela med oss av är halloumi-langos toppat med räkor, citron och persilja. Galet gott, men är det fest så är det fest. Goda recept på festrätter hittar du nedan.
Att göra langos på halloumi blir så gott och går fort att tillaga. Ät dem som en hel måltid eller gör dem lite mindre och
Låt ugnen göra jobbet! Pensla kycklingen med olivolja, limeblad och chili. Fyll på med potatis och bjud på middag direkt från plåten.
Tomater som får rosta i ugnen med vitlök och serveras med burrata blir en härlig för- eller mellanrätt att dela. Glöm inte brödet till såsen!
Mexiko möter Indien möter Grekland. Det här är en rätt som bjuder på kryddig halloumi, krispig rödkålssallad och syrlig äppleraita. Ta med fredagstacon på en
En riktig klassiker i nytappning. Vad sägs om ugnsbakad hasselbacks-halloumi med solmogna tomater och underbara smaker av hetta och syra med vitlök, chili, citron och
Med en grekisk, lite het oströra blir det en helt annan sallad. Eller röra.
Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera
Efter julbordet är det alltid något kvar. Men med överbliven brysselkål, granatäpple, fikon, fetaost och grekisk yoghurt samt lite mynta kan du göra en riktigt
En svensk-grekisk fusion med vår kära falukorv i huvudrollen. Här har vi valt att fylla den med tomat, rödlök och härligt krämig fetaost. En ljuvligt
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA