Search

Halloumi Inspiration

Halloumi har verkligen hittat sin plats i det svenska köket. Redan på 80-talet introducerade vi på Fontana den cypriotiska nationalosten. Vi var först i Sverige med Halloumi. Nu äter vi halloumiburgare, steker, grillar och river den goda osten. Prova halloumibugare med Fontana tzatziki och avokado eller mumsa på zucchiniplättar med halloumi som gör plättarna extra krämiga. Det finns så många nyttiga, gröna, goda sätt att avnjuta osten.

Halloumi Inspiration

Halloumi har verkligen hittat sin plats i det svenska köket. Redan på 80-talet introducerade vi på Fontana den cypriotiska nationalosten. Vi var först i Sverige med Halloumi. Nu äter vi halloumiburgare, steker, grillar och river den goda osten. Prova halloumibugare med Fontana tzatziki och avokado eller mumsa på zucchiniplättar med halloumi som gör plättarna extra krämiga. Det finns så många nyttiga, gröna, goda sätt att avnjuta osten.

Zucchini fritters med Halloumi

Zucchiniplättar med Fontana Halloumi Original som gör plättarna extra goda och krämiga. Ha gärna en klick Fontana tzatziki till. Passar både som smårätt på buffébordet

LÄS MER >
Halloumipajer recept

Halloumipajer

Små söta och fantastiskt goda piroger fyllda med halloumi från Fontanaskafferiet. Passar utmärkt på festbordet eller som eftermiddagsmål. Variera fyllningen och förvandla dessa godingar till

LÄS MER >

Halloumipiroger

Byt ut köttet i dina piroger mot halloumi! Här bjuder vi på en fantastiskt god vegetarisk variant på klassiska piroger med mycket smak av Grekland.

LÄS MER >
Fetaostknyten Recept

Fetaostknyten

Fetaostknyten är ett klassiskt inslag i det grekiska köket. De krispiga små filopaketen har fyllts med både halloumi och feta. Grädda strax innan servering så

LÄS MER >
Halloumi i olja recept

Halloumi i olivolja

Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår

LÄS MER >
Julmoussaka Recept

Julmoussaka

Ett kul inslag på det svenska julbordet. Här har vi tagit inspiration från en svensk julklassiker och varvat stavar av potatis och aubergine med lammfärs,

LÄS MER >