
Pepparkakor och dipp med fetaost
Vår juliga pepparkaksdipp är en kombination av fetaost och grekisk yoghurt smaksatt med rivet apelsinskal. Den goda sältan från fetan ger pepparkakorna en fin smakdimension
Vår juliga pepparkaksdipp är en kombination av fetaost och grekisk yoghurt smaksatt med rivet apelsinskal. Den goda sältan från fetan ger pepparkakorna en fin smakdimension
Lalagia är grekiska kakor som bakas i trakterna kring Kalamata, framförallt till jul. De friterade kakorna kan serveras med fetaost och honung eller pudrade med
Tzatziki är en klassisk yoghurtsås som används till det mesta inom grekisk matlagning. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska
Brysselkål har en lite strävare smak som här mildras av sirapen och generösa flagor av gräddig saganakiost. Ett enkelt recept som gärna får serveras på
Kalkon hör till en av huvudrätterna på många julbord. Här har vi valt att fylla denna magra men smakrika fågel med örter och fetaost. Lär
Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta
Det här en läskande god drink som passar lika bra på sommaren som till nyår.
Detta ä ren härlig syrlig drink som du kan göra alkoholfri genom att utesluta gin eller välja alkoholfri variant av gin.
En klassisk cocktail, här I en variant med vår ananasjuice. Uteslut rom och det blir en fräsch och läskande alkoholfri drink.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök. .
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA