Pepparkakor och dipp med fetaost
Vår juliga pepparkaksdipp är en kombination av fetaost och grekisk yoghurt smaksatt med rivet apelsinskal. Den goda sältan från fetan ger pepparkakorna en fin smakdimension
Jul och mat hör ihop. Alla har sina favoriter som bara måste vara på julbordet. Vi tycker inte att det blir någon jul utan köttbullar på julbordet. Och det är inte vilka köttbullar som helst utan Maros julköttbullar. De är ovanligt goda, men så har de också lite Grilloumi i mitten. Extra goda, extra saftiga! Klart att vi vill dela med oss av det till dig. Så att även du i framtiden kan säga att det inte blir någon jul utan köttbullar på bordet, och du vet vems köttbullar… Här hittar du recept och inspiration för en godare jul.
Jul och mat hör ihop. Alla har sina favoriter som bara måste vara på julbordet. Vi tycker inte att det blir någon jul utan köttbullar på julbordet. Och det är inte vilka köttbullar som helst utan Maros julköttbullar. De är ovanligt goda, men så har de också lite Grilloumi i mitten. Extra goda, extra saftiga! Klart att vi vill dela med oss av det till dig. Så att även du i framtiden kan säga att det inte blir någon jul utan köttbullar på bordet, och du vet vems köttbullar… Här hittar du recept och inspiration för en godare jul.
Vår juliga pepparkaksdipp är en kombination av fetaost och grekisk yoghurt smaksatt med rivet apelsinskal. Den goda sältan från fetan ger pepparkakorna en fin smakdimension
Skapa den lyxigaste pizzan på goda julrester som blivit över! Oavsett vilken topping du har hemma går det bra att göra en drömpizza. Som här,
Efter julbordet är det alltid något kvar. Men med överbliven brysselkål, granatäpple, fikon, fetaost och grekisk yoghurt samt lite mynta kan du göra en riktigt
Pizza är den bästa räddaren av rester, speciellt efter julens alla festligheter! Med små enkla medel och några väl valda ingredienser tillsammans med en färdiggräddad
Med hjälp av vår färdigbakade pizzabotten går det snabbt att svänga ihop dessa otroligt goda och snabba pizzasnittar! En perfekt pizza med massor med ost
En supergod och härlig stenugnsbakad pizza toppad med grönkål, fetaost och överbliven julost. Ett utmärkt sätt att ta tillvara på julens rester och skapa något
Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med
Vem påstod att grönkål är trist? Här har vi förberett en krämig grönkålssallad med dijonmajonnäs, krossade valnötter och Saganakiost. Julens garanterat godaste grönkålsrätt!
En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA