
Grilloumifylld aubergine
En mjuk aubergine med tomat som fått stå ett tag i ugnen är gott i sig. Med sältan från en mild ost, syran från lime
En mjuk aubergine med tomat som fått stå ett tag i ugnen är gott i sig. Med sältan från en mild ost, syran från lime
Ett perfekt tilltugg innan maten, i väntan på att grillen ska bli färdig eller framför en bra match.
Fetaost blir härligt krämig när man ugnsbakar den. Koka lite pasta, baka lite ost och gör en sallad fylld av somriga grekiska smaker. Oliver och
Fixa middagen på en plåt med blomkål, tomatsås och oliver. Mot slutet låter du halloumi rostas ovanpå. Enkelt och smakrikt! Servera med ris och hummus.
Den här potatisen går även jättebra att göra med färskpotatis. Ett passande tillbehör till sommarens grillmiddagar.
Ett fräscht och roligt sätt att äta pizza. Det blir en härlig mix med grekiska smaker.
Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut
Med stenugnsbakade bottnar och tärnad Grilloumi blir pizzan färdig på nolltid – och jättegod! Om du vill göra en egen tomatsås hittar du receptet här.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök. .
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA