
Taco med pulled pork och Fontanas Feta Originalet
Fontanas egen tolkning av tacos med pulled pork och vår egen krämiga fetaost. Det härligt möra och kryddiga fläskköttet delas upp i trådar och ger
En varmrätt värmer, det hör man ju på namnet. Vi älskar alla rätter men det är något speciellt med en varmrätt. Den spelar huvudrollen på menyn kan man säga. Det finns så många goda varmrätter att välja mellan. Idag är vi sugna på pasta. Det får bli Halloumipasta med citron och vitlök. Eller varför inte pasta med mustig bruschettatomatsås? Du hittar pastarecepten och andra goda varmrätter nedan!
En varmrätt värmer, det hör man ju på namnet. Vi älskar alla rätter men det är något speciellt med en varmrätt. Den spelar huvudrollen på menyn kan man säga. Det finns så många goda varmrätter att välja mellan. Idag är vi sugna på pasta. Det får bli Halloumipasta med citron och vitlök. Eller varför inte pasta med mustig bruschettatomatsås? Du hittar pastarecepten och andra goda varmrätter nedan!
Fontanas egen tolkning av tacos med pulled pork och vår egen krämiga fetaost. Det härligt möra och kryddiga fläskköttet delas upp i trådar och ger
Smakrik räkpasta med smulad fetaost och persilja på toppen. En uppskattad skaldjurspasta med grekiska influencer av kalamataoliver och härlig medelhavssmak. Passar utmärkt till en middagsbjudning
Ratatouille är en klassisk rätt. Denna ratatouille har vi gjort med inspiration från det grekiska köket. Passar jättebra som ett tillbehör eller på buffébordet.
Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med
En supergod och härlig stenugnsbakad pizza toppad med grönkål, fetaost och överbliven julost. Ett utmärkt sätt att ta tillvara på julens rester och skapa något
Visste du att man kan marinera Grilloumi? Här har våra ostburgare fått extra sting av stark chilisås. Tillsammans med en fräsch citruscoleslaw gör den marinerade
Kebabpizza på grekiskt vis med citronmarinerade souvlakispett istället för kebabkött och tzatziki istället för vitlökssås. Toppad med fetaost och stora Halkidikioliver från vårt skafferi. Mums!
Små fina pizza bianco toppade med fetaost, champinjoner och salladslök. På våra stenugnsbakade pizzabottnar är de färdiga på några minuter. Perfekta till drinken, på buffén
En enkel variant på paj som passar lika bra på buffébordet, kräftskivan som till en härlig sommarlunch.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © Fontana
Box 43, Studiovägen 6
135 21 Tyreso
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA