
Hembakad focaccia med krämig fetaoströra och ugnsrostade grönsaker
Ett recept för både vardag och fest med smakrikt färsk bröd som gifter sig fint med krämig fetaost och dina favoritgrönsaker bakade i ugn som
Ikväll blir det vegetariskt (och förmodligen imorgon med)! Det finns så många bra vegetariska recept att varken dagar eller måltider räcker till. Att vi bör äta mer vegetariskt vet vi alla. Här har vi samlat massor av goda vegetariska recept. Vad sägs till om bakad fetaostsallad, bakad blomkål- och halloumipanna och Grilloumi Tikka Masala? Detta och mer hittar du här!
Ikväll blir det vegetariskt (och förmodligen imorgon med)! Det finns så många bra vegetariska recept att varken dagar eller måltider räcker till. Att vi bör äta mer vegetariskt vet vi alla. Här har vi samlat massor av goda vegetariska recept. Vad sägs till om bakad fetaostsallad, bakad blomkål- och halloumipanna och Grilloumi Tikka Masala? Detta och mer hittar du här!
Ett recept för både vardag och fest med smakrikt färsk bröd som gifter sig fint med krämig fetaost och dina favoritgrönsaker bakade i ugn som
En supergod och härlig stenugnsbakad pizza toppad med grönkål, fetaost och överbliven julost. Ett utmärkt sätt att ta tillvara på julens rester och skapa något
En enkel och god medelhavsrätt på svenskt manér med strömming och tartarsås. Gillar du inte strömming går det bra att byta ut den mot sardiner
Halkidikioliver är goda i sig själva, men prova att marinera oliverna i citron och olivolja så får du ett helt nytt tillbehör. Fräscht, friskt och
Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår
Det är väldigt enkelt att göra en rätt av Fontana Fetaost. Lägg den på ett fat, ringla olivolja ovanpå och strö över oregano. Njut som
Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar
Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig
Dessa goda munsbitar av filodeg är fyllda med smulad fetaost blandad med timjan, mynta, paprika och muskotnöt. Efter gräddning i ugnen toppas knytena med en
Dadlar är en basingrediens i det grekiska köket och används mycket i desserter och bakverk. Här kommer ett klassiskt raw-recept där dadlarna har fyllts med