
Chilimarinerad Grilloumiburgare
Visste du att man kan marinera Grilloumi? Här har våra ostburgare fått extra sting av stark chilisås. Tillsammans med en fräsch citruscoleslaw gör den marinerade
Visste du att man kan marinera Grilloumi? Här har våra ostburgare fått extra sting av stark chilisås. Tillsammans med en fräsch citruscoleslaw gör den marinerade
Att göra langos på halloumi blir så gott och går fort att tillaga. Ät dem som en hel måltid eller gör dem lite mindre och
En härligt läskande melonsallad säger ingen nej till i sommar. Här får den sällskap av grillad halloumi, krispiga pinjenötter och lime. Ju mognare melon desto
En god och krämig omelett med riven halloumi och färsk sparris. Perfekt att ha med sig i matlådan! Servera med en gott bröd och gärna
Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni
Detta är ett lättbakat och luftigt bröd som är jättegott till tzatziki och hummus. Eller prova att doppa det i olivolja med lite flingsalt
Laga eget bröd på grekiskt manér! Det här brödet kommer från den lilla cypriotiska bergsbyn Xiliatos där grundaren till Fontana, Frixos Papadopoulos, växte upp. Ett
Svensk kantarellmacka med grekiska förtoner! Vad kan vara godare än en skiva gott bröd med smörstekta kantareller? Här får den klassiska svampmackan i alla fall
En frukostpizza på fullkornsbotten som också passar till brunsch eller lunch! Bacon, ägg och skogschampinjoner med timjanrostade tomater och fräscha spenatblad får lite extra attityd
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök. .
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA