Frukost och brunch

Sparrisomelett Recept

Sparrisomelett

En god och krämig omelett med riven halloumi och färsk sparris. Perfekt att ha med sig i matlådan! Servera med en gott bröd och gärna

LÄS MER >
Halloumi Toast Recept

Halloumi-toast

Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

LÄS MER >
Bröd Från Xiliato Recept

Bröd från Xiliato

Laga eget bröd på grekiskt manér! Det här brödet kommer från den lilla cypriotiska bergsbyn Xiliatos där grundaren till Fontana, Frixos Papadopoulos, växte upp. Ett

LÄS MER >
Olivbröd Recept

Olivbröd

Ett gott grekiskt lantbröd som passar perfekt till både sallader och soppor. Ringla gärna över lite extra olivolja, ett par droppar balsamvinäger och en gnutta

LÄS MER >
Halloumifritatta Recept

Halloumifritatta

Ett enkelt recept på en ljuvligt god äggpannkaka med grillad paprika, kronärtskockor och soltorkade tomater från Fontanaskafferiet. Den smulade fetaosten ger ett extra krämigt resultat.

LÄS MER >