Halloumi Inspiration

Halloumi har verkligen hittat sin plats i det svenska köket. Redan på 80-talet introducerade vi på Fontana den cypriotiska nationalosten. Vi var först i Sverige med Halloumi. Nu äter vi halloumiburgare, steker, grillar och river den goda osten. Prova halloumibugare med Fontana tzatziki och avokado eller mumsa på zucchiniplättar med halloumi som gör plättarna extra krämiga. Det finns så många nyttiga, gröna, goda sätt att avnjuta osten.

Halloumi Inspiration

Halloumi har verkligen hittat sin plats i det svenska köket. Redan på 80-talet introducerade vi på Fontana den cypriotiska nationalosten. Vi var först i Sverige med Halloumi. Nu äter vi halloumiburgare, steker, grillar och river den goda osten. Prova halloumibugare med Fontana tzatziki och avokado eller mumsa på zucchiniplättar med halloumi som gör plättarna extra krämiga. Det finns så många nyttiga, gröna, goda sätt att avnjuta osten.

Halloumi Langos

Att göra langos på halloumi blir så gott och går fort att tillaga. Ät dem som en hel måltid eller gör dem lite mindre och

LÄS MER >