
Morotskaka med fetaostglasyr
Har du provat att baka morotskaka med olivolja istället för rapsolja? Smaken blir nötigare och hela kakan får ett lyft. Pricken över i eller täcket
Efterrätter för vardag, fest och högtid. Perfekt för svalkande sommar eller med goda, smakrika kryddor under vintern. Upptäck nya smaker att testa som fetaostglasyr, grekisk yoghurt som vaniljsås, spännande chokladmousse, dadelbollar, grilloumibollar och hembakade saftiga kakor bakade med mild olivolja. En stark rekommendation för att göra din efterrätt saftig!
Efterrätter för vardag, fest och högtid. Perfekt för svalkande sommar eller med goda, smakrika kryddor under vintern. Upptäck nya smaker att testa som fetaostglasyr, grekisk yoghurt som vaniljsås, spännande chokladmousse, dadelbollar, grilloumibollar och hembakade saftiga kakor bakade med mild olivolja. En stark rekommendation för att göra din efterrätt saftig!
Har du provat att baka morotskaka med olivolja istället för rapsolja? Smaken blir nötigare och hela kakan får ett lyft. Pricken över i eller täcket
En fast men krämig smoothie på mogna bananer och muskotkryddad kakao. Perfekt som laktosfri efterrätt! Eller varför inte frysa in och servera som glass?
En skvätt olivolja ger dina chokladdesserter en helt ny karaktär. Nyckeln är att använda produkter av hög kvalitet. I det här receptet har vi valt
Syrliga rabarberkakor som påminner om långa sommardagar när solen aldrig går ner. En frisk och god smak som tar tillvara på sommarens skörd. I detta
Lär dig baka härligt spröda filorullar fyllda med kanelkryddade äpplen och aprikos. En grekisk tolkning av tysk strudel med mycket fras och smak!
Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna
En mustigare variant av våra klassiska dadel- och kokosbollar! Här med inslag av choklad, kaffe och grekisk yoghurt som ger en krämigare och något syrligare
Dessa är bakade med vår goda och milda olivolja One. De är snabba och enkla att baka och blir jättegoda.
Dadlar är en basingrediens i det grekiska köket och används mycket i desserter och bakverk. Här kommer ett klassiskt raw-recept där dadlarna har fyllts med
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA