
Pizza med morot och smulad fetaost
En god vegetarisk pizza med rivna morötter, citron och fetaost! Den klassiska tomatsåsen har bytts ut mot creme fraiche som ger pizzan en lite annorlunda
En god vegetarisk pizza med rivna morötter, citron och fetaost! Den klassiska tomatsåsen har bytts ut mot creme fraiche som ger pizzan en lite annorlunda
Pizza med julskinka är ett utmärkt sätt att ta vara på resterna från julbordet. Här har vi toppat pizzan med pizzaoliver och saganakiost från Fontanas
Låt halloumi bli den nya söndagssteken eller påskmaten! Här har vi valt att helgrilla osten och smaksätta den med en mynta- och dilldressing. Rätten får
Ibland är enklast också godast. Här har vi en klassisk italiensk pastarätt som smaksatts med våra egna soltorkade tomater och mängder av basilika. Serveras med
Vår juliga pepparkaksdipp är en kombination av fetaost och grekisk yoghurt smaksatt med rivet apelsinskal. Den goda sältan från fetan ger pepparkakorna en fin smakdimension
Detta söta påskbröd med mastiha äter man till påsk i Grekland med en kopp kaffe till. Mastiha är en kåda från trädet med samma namn
Härligt saftig pepparkaka med creme fraiche och olivolja som ger kakan en lite nötigare karaktär. Vår kaka har fyllts med både russin och fikon som
Maros julköttbullar med dijonsenap och grilloumiost gör bullarna extra saftiga och ger dem en fylligare smak. Grilloumi är vår egenproducerade stek- och grillost från Cypern.
En ljuvligt god fikakaka gjord på mandel och färska dadlar. Frostingen består av vår egen fetaost, honung och valnötter. Kakan håller sig saftig i flera
Kourabiedes är klassiska småkakor från Grekland med mycket smör och en stänk cognac eller Metaxa. Vill du baka till barnen kan du förstås undvika spriten