
Vegetariska vinbladsdolmar
Vindolmar är en kär basrätt i det grekiska köket. Varje familj har sitt eget recept så här bjuder vi på Fontanas egen favorit med krämig
Ikväll blir det vegetariskt (och förmodligen imorgon med)! Det finns så många bra vegetariska recept att varken dagar eller måltider räcker till. Att vi bör äta mer vegetariskt vet vi alla. Här har vi samlat massor av goda vegetariska recept. Vad sägs till om bakad fetaostsallad, bakad blomkål- och halloumipanna och Grilloumi Tikka Masala? Detta och mer hittar du här!
Ikväll blir det vegetariskt (och förmodligen imorgon med)! Det finns så många bra vegetariska recept att varken dagar eller måltider räcker till. Att vi bör äta mer vegetariskt vet vi alla. Här har vi samlat massor av goda vegetariska recept. Vad sägs till om bakad fetaostsallad, bakad blomkål- och halloumipanna och Grilloumi Tikka Masala? Detta och mer hittar du här!
Vindolmar är en kär basrätt i det grekiska köket. Varje familj har sitt eget recept så här bjuder vi på Fontanas egen favorit med krämig
Zucchiniplättar med Fontana Halloumi Original som gör plättarna extra goda och krämiga. Ha gärna en klick Fontana tzatziki till. Passar både som smårätt på buffébordet
Den krämiga auberginen ihop med sältan från fetaosten blir en underbar kombination. Här med lök, tomater och persilja. Serveras varma med klyftpotatis eller ris.
Dakos är en grekisk fullkornsskorpa från Kreta som påminner lite om bruschettan men är en matigare variant. Här toppas den med tomat, fetaost, kapris och
En härligt god dipp med smak av vitlök och hetta från jalapenos. Perfekt till lite salta chips.
Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.
Plocka fram fritösen och få härligt krispiga bläckfiskringar som serveras med några droppar citron och en kall öl. Perfekt som smårätt, förrätt eller en medelhavsinspirerad
Stek färsk småfisk precis som i Grekland! Stekt ansjovis är en populär medelhavsrätt som är perfekt att servera på sommarlunchen och om du gillar fisk
Härliga fiskspett som marinerats i en blandning av vitt vin, kryddor och olivolja. Här varvas de med krämig grilloumi och grönsaker. Sen får de steka
Grilloumi är vår egen stekost som passar utmärkt i hamburgare, sallader och vegetariska grillspett. Här har vi valt att varva grilloumin med grillad paprika från