
Grilloumibollar
Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna
Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna
Har du bara Grilloumi i kylen kan du när som helst svänga ihop en bowl. Koka gärna bulgur och quinoa i grönsaksbuljong för mer smak.
Grilloumi är en väldigt användbar ost, både till och efter maten. Om du river den på crepes och ringlar honung över har du en mild,
En mjuk aubergine med tomat som fått stå ett tag i ugnen är gott i sig. Med sältan från en mild ost, syran från lime
Med stenugnsbakade bottnar och tärnad Grilloumi blir pizzan färdig på nolltid – och jättegod! Om du vill göra en egen tomatsås hittar du receptet här.
Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det
Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi borde man alltid ha till hands. Nyfriterade, eller direkt från ugnen. Det är en del
En enkel och jättegod variant på tacos med smaker som passar otroligt bra ihop.
Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök. .
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA
Copyright © 2021 Fontana