
Halloumispett
Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en
Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en
Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och
Härliga fiskspett som marinerats i en blandning av vitt vin, kryddor och olivolja. Här varvas de med krämig grilloumi och grönsaker. Sen får de steka
Sheftalia är en cypriotisk variant på färsspett med mycket kryddor och smak. Ett kul och lite annorlunda inslag på grillgallret som garanterat kommer att imponera.
En enkel och snabb rätt i panna när man inte har tid att stå i köket. Denna cypriotiska variant på äggröra består av färska tomater
Söta och stora snöbollar gjorda på smör, mandel och och en skvätt konjak! Servera till fikat eller söndagsbrunschen. Kakornasin utseende gör att de passar helt
En klassisk tomat- och mozzarellasallad från norra Italien som kryddas med basilika och rejäla mängder olivolja. Passar utmärkt på mezebordet eller som tillbehör till sommarens
Tzatziki är en klassisk yoghurtsås som används till det mesta inom grekisk matlagning. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska
En enkel och ljuvligt god soppa som smaksatt med grilloumi och soltorkade tomater. Så busenkel att förbereda att man gärna kokar flera satser och fryser
Vinterns vegorätt nummer ett är saffransfriterad blomkål med pepparsås. Buketterna doppas i saffranssmet och friteras gyllenbruna. Dippa i frisk yoghurtsås med paprikapulver. Passar perfekt på